De Zande

Best bed & best breakfast in town

Welkom op de woonboerderij

Mededeling: 

Het huis de Zande 40 en de Bed and Breakfast gaan binnenkort in de verkoop. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om via deze website een kamer van de B&B te boeken. De kamers worden alleen nog (zonder ontbijt) verhuurd via Airbnb.

Dat gezegd hebbende: toch leuk dat je hier kijkt voor wat meer informatie over de bed and breakfast. Het is de afgelopen 4 jaar een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven en vele gasten hebben mogen genieten van mijn fantastische woonboerderij en B&B. De B&B bestaat uit twee kamers, vernoemd naar mijn favoriete steden in Amerika; een luxe kamer (genaamd New York) en een vintage kamer (genaamd San Francisco), beiden met bad, douche en toilet. Bijzonder aan de vintage kamer is dat het bed op een vide staat. Daarnaast wordt (incidenteel) het achterhuis van de woonboerderij (met een woonkamer, twee slaapkamers, een keukentje en eigen badkamer) verhuurd. In totaal drie ruimtes dus......


 • 50 huis 3.B&B De Zande
  50 huis 3.B&B De Zande
 • 51.P B&B De Zande
  51.P B&B De Zande
 • 38.sfeer 2 B&B De Zande
  38.sfeer 2 B&B De Zande
 • 41 Ahuis serre 2 .B&B De Zande
  41 Ahuis serre 2 .B&B De Zande
 • 32.woonk 2 B&B De Zande
  32.woonk 2 B&B De Zande
 • 39.sfeer 3 B&B De Zande
  39.sfeer 3 B&B De Zande

De ligging van de B&B is uitstekend: vlakbij fietsroutes en natuurgebieden de Weerribben, de Veluwe en Giethoorn. Wissel je de natuur graag af met een stad, dan liggen de historische Hanzesteden Zwolle, Kampen, Hattem, Hasselt en Ommen in de buurt voor een leuke dagtocht. 

Ook bij de B&B is het fijn om te zijn. De openslaande deuren van de kamers komen uit op een veranda en kijkt uit op de tuin. In de Hank (een zijtak van de IJssel) mag gezwommen worden. Her en der zijn kleine strandjes. Het is niet mogelijk een huisdier mee te nemen.Of je nu in de stad bent voor zaken of omdat je er gewoon een paar dagen lekker tussenuit wilt: in B&B de Zande is van alles mogelijk om een perfecte tijd te hebben.