Wij en de Zande, welkom bij onze B&B!

Nieuws

Feed

29-01-2021, 22:49

Achter de schermen...

Even een korte update... Wat gebeurt er eigenlijk bij ons aan de Zande? Zes weken geleden zijn wij verhuisd naar onze woonboerderij. We wonen boven en de benedenverdieping staat ondertussen volledig op zijn...   Meer


15-12-2020, 22:47

Momenteel gesloten

Vanwege het opknappen en verbouwen van de woonboerderij, zijn we momenteel gesloten. We houden u op de hoogte wanneer we de B&B en de verhuur van het appartement gaan heropenen.   Meer
Welkom bij onze Bed and Breakfast!

Aan de rand van Kampen ligt de de Zande, een kleine kern grenzend aan een zijtak van de IJssel, genaamd de Hank. Een prachtig gebied, waar je kan zwemmen en van het water kan genieten. Vlakbij fietsroutes, natuurgebieden en op steenworp afstand van Kampen, Zwolle en Elburg. 

De B&B bestaat uit twee kamers; een luxe kamer (genaamd New York) en een vintage kamer (genaamd San Francisco), beiden met bad, douche en toilet. Bijzonder aan de vintage kamer is dat het bed op een vide staat. De openslaande deuren van de kamers komen uit op de veranda met uitzicht op de ruime tuin. U kunt heerlijk genieten van zowel de ochtend- als de avondzon! 

Aan de achterkant van de woonboerderij ligt 'het Achterhuis', een appartement met een aparte woonkamer, een woonkeuken met serre en een slaapkamer met eigen badkamer. Het appartement heeft net als de B&B-kamers een eigen entree. Via de serre kunt u gebruik maken van de tuin.

Of je nu in de stad bent voor zaken of omdat je er gewoon een paar dagen lekker tussenuit wilt, B&B de Zande is een heerlijke uitvalsbasis om er even lekker op uit te gaan!