Wij en de Zande, welkom bij onze B&B!

Nieuws!


Terug naar overzicht

10-08-2021

Update!

Het was lange tijd stil op de website. Ondertussen gebeurt er echter veel bij ons aan de Zande. Na 7 maanden verbouwen, zijn we begonnen met het afwerken van de ruimtes. Inmiddels zijn we zelf naar beneden verhuisd en is het appartement vrijwel klaar. Nu gaan we ons richten op het opknappen en inrichten van de B&B-kamers en ondertussen schilderen we rustig verder en wordt het steeds meer ons eigen plekje.

Het was best een drukke tijd om naast ons werk een verbouwing van de hele benedenverdieping te hebben en ondertussen na te denken over de B&B, de verhuur het inrichten... We gaan op een iets rustiger tempo verder met het opknappen en afmaken van alle ruimtes. Vanaf het nieuwe jaar zullen we open gaan! Ondertussen zal de site af en toe vernieuwd worden en gaan we de oude foto's vervangen door nieuwe. Zo kun je ons toch een beetje volgen! Tot snel!Terug naar overzicht


Welkom bij onze Bed and Breakfast!

Aan de rand van Kampen ligt de Zande, een kleine kern grenzend aan een zijtak van de IJssel, genaamd de Hank. Een prachtig gebied, waar je kan zwemmen en van het water kan genieten. Vlakbij fietsroutes, natuurgebieden en op steenworp afstand van Kampen, Zwolle en Elburg. 

De B&B bestaat uit twee kamers; een luxe kamer en een vintage kamer, beiden met bad, douche en toilet. Bijzonder aan de vintage kamer is dat het bed op een vide staat. De openslaande deuren van de kamers komen uit op de veranda met uitzicht op de ruime tuin. U kunt heerlijk genieten van zowel de ochtend- als de avondzon! 

Aan de achterkant van de woonboerderij ligt het appartement met een aparte woonkamer, woonkeuken met serre en een slaapkamer met eigen badkamer. Het appartement heeft net als de B&B-kamers een eigen entree. Via de serre kunt u gebruik maken van de tuin.

Of je nu in de stad bent voor zaken of omdat je er gewoon een paar dagen lekker tussenuit wilt, B&B de Zande is een heerlijke uitvalsbasis om er even lekker op uit te gaan!