Wij en de Zande, welkom bij onze B&B!

Nieuws!


Terug naar overzicht

29-01-2021

Achter de schermen...

Even een korte update... Wat gebeurt er eigenlijk bij ons aan de Zande? Zes weken geleden zijn wij verhuisd naar onze woonboerderij. We wonen boven en de benedenverdieping staat ondertussen volledig op zijn kop! De woonkamer, keuken, gang en het appartement worden volledig aangepakt. Er zijn zonnepanelen geplaatst, deurkozijnen verplaatst, een extra toilet wordt gecreëerd, grote delen van de woonkamer en het appartement zijn gestript, maar zeker ook met behoud van een aantal authentieke elementen van deze 100 jaar oude boerderij. Er gebeurt veel, maar met ons plekje boven, hulp van vrienden/familie en fijne vaklui is het goed vol te houden naast ons werk. De grootse plannen werden nog iets groter nadat we waren begonnen, maar wat een gaaf project! Vandaag ook ingeschreven bij de KVK, 'Wij en de Zande' bestaat officieel! Het daadwerkelijk opengaan van de B&B en de verhuur van het appartement laat uiteraard nog even op zich wachten, we houden jullie op de hoogte!Terug naar overzicht


Welkom bij onze Bed and Breakfast!

Aan de rand van Kampen ligt de Zande, een kleine kern grenzend aan een zijtak van de IJssel, genaamd de Hank. Een prachtig gebied, waar je kan zwemmen en van het water kan genieten. Vlakbij fietsroutes, natuurgebieden en op steenworp afstand van Kampen, Zwolle en Elburg. 

De B&B bestaat uit twee kamers; een luxe kamer en een vintage kamer, beiden met bad, douche en toilet. Bijzonder aan de vintage kamer is dat het bed op een vide staat. De openslaande deuren van de kamers komen uit op de veranda met uitzicht op de ruime tuin. U kunt heerlijk genieten van zowel de ochtend- als de avondzon! 

Aan de achterkant van de woonboerderij ligt het appartement met een aparte woonkamer, woonkeuken met serre en een slaapkamer met eigen badkamer. Het appartement heeft net als de B&B-kamers een eigen entree. Via de serre kunt u gebruik maken van de tuin.

Of je nu in de stad bent voor zaken of omdat je er gewoon een paar dagen lekker tussenuit wilt, B&B de Zande is een heerlijke uitvalsbasis om er even lekker op uit te gaan!