Wij en de Zande, welkom bij onze B&B!

Nieuws!


Terug naar overzicht

21-11-2021

Probleem bij contactpagina verholpen...

Inmiddels komen de eerste boekingen binnen. Echter bleek er een probleem te zijn wanneer u een bericht heeft gestuurd via het contactformulier van onze site. Dat is inmiddels verholpen. Heeft u echter eerder een bericht gestuurd, is deze helaas niet aangekomen. Excuses voor het ongemak. Stuurt u gerust nog een bericht of mail direct naar info@wijendezande.nl.Terug naar overzicht


Welkom bij onze Bed and Breakfast!

Aan de rand van Kampen ligt de Zande, een kleine kern grenzend aan een zijtak van de IJssel, genaamd de Hank. Een prachtig gebied, waar je kan zwemmen en van het water kan genieten. Vlakbij fietsroutes, natuurgebieden en op steenworp afstand van Kampen, Zwolle en Elburg. 

De B&B bestaat uit twee kamers; een luxe kamer en een vintage kamer, beiden met bad, douche en toilet. Bijzonder aan de vintage kamer is dat het bed op een vide staat. De openslaande deuren van de kamers komen uit op de veranda met uitzicht op de ruime tuin. U kunt heerlijk genieten van zowel de ochtend- als de avondzon! 

Aan de achterkant van de woonboerderij ligt het appartement met een aparte woonkamer, woonkeuken met serre en een slaapkamer met eigen badkamer. Het appartement heeft net als de B&B-kamers een eigen entree. Via de serre kunt u gebruik maken van de tuin.

Of je nu in de stad bent voor zaken of omdat je er gewoon een paar dagen lekker tussenuit wilt, B&B de Zande is een heerlijke uitvalsbasis om er even lekker op uit te gaan!