Bed & Breakfast

De B&B bestaat uit twee kamers. B&B-kamer deluxe en B&B-kamer met vide, met ieder hun eigen stijl. Vanuit beide kamers kom je via de openslaande deur op het terras onder de overdekte veranda. Heerlijk buiten zitten en genieten van de tuin!


Inchecken kan vanaf 15.00 uur en uitchecken voor 11.00 uur. Het in- en uitchecken kan zelfstandig. U krijgt van ons vooraf alle informatie. Voor het ontbijt werken we met een ontbijtlijst. U kunt hierop aanvinken wat u wenst te eten en op welk tijdstip. Wij maken er vervolgens een heerlijk ontbijt van. We krijgen hierover goede reacties terug! Het ontbijt serveren wij met een ontbijtkar op de eigen kamer en wanneer mogelijk of wenselijk op de veranda.


Let op! Bij de B&B-kamer met vide staat het bed op een vide waar je met een stevige, maar vrij steile trap komt. Bent u wat slechter ter been? Dan adviseren wij de B&B-kamer deluxe te boeken. Voor meer informatie en foto's zie de navigatie naar de betreffende kamers.


De B&B-kamers zijn van donderdag tot zondag open. In de schoolvakanties (regio Noord) zijn de kamers de hele week open. Wij verwijzen u naar booking.com voor boekingen en beschikbaarheid.