Wie zijn wij?

Wij zijn Jan en Yvonne. Samen met ons zoontje Ruben zijn wij in december 2020 aan de Zande 40 gaan wonen. Een hele beleving en vooral onderneming, want je komt nog best wat tegen in zo'n oude en grote woonboerderij!


Na 7 maanden verbouwen, waarbij we zelf op de bovenverdieping woonden, konden we naar beneden verhuizen en kon het appartement in de verhuur. Het verdere opknappen en klussen ging door, waarna ook de B&B-kamers in voorjaar 2022 open konden.


Inmiddels voelt het al echt als 'onze plek'. Het was even een balans zoeken, maar kunnen nu wel zeggen dat we trots zijn op wat we hebben neergezet en genieten we van het wonen aan de Zande.


Ruben is 7, speelt veel buiten en heeft het liefst elke dag een vriendje op bezoek. Zo brengen we er vaak 1 naar school en halen er 2 op. Ook aanloop van kinderen uit de buurt vinden we heerlijk. Met zoveel ruimte is er veel mogelijk!


Jan werkt 5 dagen en werkt daarbij 2 of 3 dagen vanuit huis. Op zaterdagochtend rijden de 'mannen' vaak naar voetbal, maar op zondag helpt Jan standaard mee met de ontbijtjes. Een keertje laat geworden of niet, op zondag starten we de ontbijtjes altijd samen op, waarna we ook voor onszelf een lekker ontbijtje maken!


Yvonne gaat 2 dagen in de week met Ruben mee naar school, daar is ze namelijk ook zelf juf. Vanaf donderdag tot zondag ligt de focus weer op de Bed & Breakfast. Een mooie combinatie van 2 banen waar je zowel met mensen werkt als je creativiteit in kwijt kunt!


Wees welkom en kom meegenieten van onze plek aan de Zande!